Μοντέρνα τουνίκ με γραφικό σχέδιο και λαιμόκοψη με φερμουάρ

Μοντέρνα τουνίκ με γραφικό σχέδιο και λαιμόκοψη με φερμουάρ
Tunic με λαιμόκοψη Blancheporte
Tunic με λαιμόκοψη Blancheporte
Κομψή γυναικεία τουνίκ με σχέδιο
Κομψή γυναικεία τουνίκ με σχέδιο

Βαθμολογία επισκεπτών

VN:F [1.9.22_1171]
Ανεση
Εμφάνιση
Υλικό
Λάγνος
Τιμή
Βαθμολογία: 7.6/10

Δεν συμφωνείτε ότι τα καλύτερα ρούχα είναι εκείνα που είναι κομψά, αλλά και άνετα, και εξακολουθούν να προσφέρουν μια χρήση για σχεδόν κάθε περίσταση; Τότε δεν μπορεί να λείπει από τη ντουλάπα σας αυτό το μοντέλο τουνίκ σε μοντέρνο κόψιμο και μοτίβο.

Αυτή η τουνίκ με γραφικό σχέδιο θα τραβήξει την προσοχή σας με το πολύχρωμο σχέδιο και το μοντέρνο μοτίβο της. Ένα μοντέλο στο οποίο θα αισθάνεστε άνετα, άνετα και επίσης ελκυστικά. Η ουσία έγκειται στον γραφικό σχεδιασμό, το χρώμα, το κόψιμο καθώς και τη χρήση. Ο χιτώνας είναι κατάλληλος τόσο για casual όσο και για επίσημες περιστάσεις. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα τέλειο και μοναδικό ντύσιμο με αυτό. Το τουνίκ έχει σχεδιαστεί με βαθύτερη στρογγυλή λαιμόκοψη με φερμουάρ, η οποία τονίζει την πρωτοτυπία αυτού του μοντέλου. Έχει κοντά μανίκια, ίσιο τελείωμα και διακριτικά σκισίματα στα πλάγια. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ευάερο υλικό. Το βελτιωμένο κόψιμο ταιριάζει σε όλους και επίσης κρύβει τυχόν ατέλειες, κρύβει την κοιλιά κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε παντελόνι, τζιν ή κολάν για να το συνδυάσετε με την τουνίκ.

Υλικό

  • Κρέπα 100% πολυεστέρας

Τιμή τη στιγμή της αναθεώρησης: 8,70 €

Σύνδεσμος προς τον πωλητή όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν Μοντέρνα τουνίκ με γραφικό σχέδιο και λαιμόκοψη με φερμουάρ.

Εάν δεν σας κατευθύνει σε μια σελίδα με αυτό το προϊόν. Τότε είναι ήδη εξαντλημένο και παραπέμπει σε παρόμοια προϊόντα του συγκεκριμένου πωλητή.

« Προηγούμενο Μαύρη και λευκή τουνίκ με μοτίβο saint-tropez

Μαύρη και λευκή τουνίκ με μοτίβο saint-tropez

» Επόμενο Πράσινη καλοκαιρινή τουνίκ με φλοράλ μοτίβο και ζώνη

Πράσινη καλοκαιρινή τουνίκ με φλοράλ μοτίβο και ζώνη