Μοντέρνα ελαφρώς ρέουσα τουνίκ σε εντυπωσιακό συνδυασμό μοτίβων

Μοντέρνα ελαφρώς ρέουσα τουνίκ σε εντυπωσιακό συνδυασμό μοτίβων
Τουνίκ με στρογγυλή λαιμόκοψη
Τουνίκ με στρογγυλή λαιμόκοψη
Τούνικα με κομψό τόξο
Τούνικα με κομψό τόξο
Τουνίκ με δυνατότητα να κοντύνουν τα μανίκια
Τουνίκ με δυνατότητα να κοντύνουν τα μανίκια

Βαθμολογία επισκεπτών

VN:F [1.9.22_1171]
Ανεση
Εμφάνιση
Υλικό
Λάγνος
Τιμή
Βαθμολογία: 7.6/10

Υπάρχουν κομμάτια που τραβούν το βλέμμα με την πρώτη ματιά. Απλά σε αρπάζουν. Και αυτός ο πρακτικός χιτώνας είναι ένας από αυτούς. Είναι κατάλληλο για χρήση σχεδόν όλο το χρόνο, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές παραλλαγές κομψών ρούχων με αυτό. Είναι κατάλληλο για κυρίες όλων των ηλικιών και σωματότυπων. Ταιριάζει σε όλους.

Η μπλούζα τουνίκ σε μπλε χρώμα με μοτίβο τραβάει τα βλέμματα, με την πρώτη ματιά και μόνο από την εμφάνισή της. Το άνετο κόψιμο και το ποιοτικό υλικό δεν μένουν πίσω. Η όμορφη κομψή τουνίκ με ποικίλο και σίγουρα εντυπωσιακό συνδυασμό μοτίβων είναι κατασκευασμένη από ένα πολύ ευχάριστο, ελαφρύ υλικό. Αυτό το καθιστά εύκολο στη χρήση και προσφέρει άνεση ακόμα και μετά από μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Η άνεση ενισχύεται από το χαλαρό αλλά μοντέρνο κόψιμο. Η τουνίκ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μικρό βολάν έχει μακριά μανίκια που μπορούν να κοντύνουν σε άνετο μήκος ¾ μέσω μιας κουμπωτής θυρίδας. Η μπλούζα έχει αξιοπρεπή κουμπιά μπροστά. Το φινίρισμα αυτού του κομψού κομματιού είναι μπροστά και πίσω σε μια κομψή καμάρα. Η τουνίκ είναι κατάλληλη για συνδυασμό με παντελόνια, τζιν και φούστες.

Υλικό

  • βισκόζη

Τιμή τη στιγμή της αναθεώρησης: 22,01 €

Σύνδεσμος προς τον πωλητή όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν Μοντέρνα ελαφρώς ρέουσα τουνίκ σε εντυπωσιακό συνδυασμό μοτίβων.

Εάν δεν σας κατευθύνει σε μια σελίδα με αυτό το προϊόν. Τότε είναι ήδη εξαντλημένο και παραπέμπει σε παρόμοια προϊόντα του συγκεκριμένου πωλητή.

« Προηγούμενο Κομψό μακρύ χιτώνα με βολάν σε ευχάριστο πράσινο χρώμα

Κομψό μακρύ χιτώνα με βολάν σε ευχάριστο πράσινο χρώμα

» Επόμενο Τούνικα μητρότητας και θηλασμού με μακριά μανίκια και εκτεταμένο μήκος

Τούνικα μητρότητας και θηλασμού με μακριά μανίκια και εκτεταμένο μήκος