Μακρύς χειμερινός ροζ χιτώνας με γιακά σάλι

Μακρύς χειμερινός ροζ χιτώνας με γιακά σάλι
Μακρύς ζεστός χειμωνιάτικος χιτώνας από ζεστό ύφασμα
Μακρύς ζεστός χειμωνιάτικος χιτώνας από ζεστό ύφασμα

Βαθμολογία επισκεπτών

VN:F [1.9.22_1171]
Ανεση
Εμφάνιση
Υλικό
Λάγνος
Τιμή
Βαθμολογία: 7.4/10

Αποχαιρετήστε τις καθιερωμένες συμβάσεις της μόδας και αποκτήστε αυτό το πρωτότυπο μοντέλο τουνίκ, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει! Αυτή η τουνίκ είναι ιδανική για τους χειμερινούς μήνες με τζιν ή παντελόνια διαφόρων χρωμάτων και κοψίματος. Είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό, ζεστό θερμικό υλικό που μπορείτε να φορέσετε ένα επιπλέον στρώμα από κάτω. Χάρη σε αυτό, θα είστε σίγουρα απόλυτα προστατευμένοι από το κρύο!

Το μπουφάν έχει ένα ενδιαφέρον άτυπο κόψιμο με σημαντικά εκτεταμένη πλάτη. Το μπροστινό μέρος κόβεται σε τόξο. Το μοντέλο αποκαλύπτει έτσι την ομορφιά των ποδιών σας και ταυτόχρονα καλύπτει τους γλουτούς και τις ευαίσθητες στο κρύο περιοχές. Ο χιτώνας είναι επίσης ασυνήθιστα κομμένος στο πάνω μέρος. Έχει πεσμένους ώμους και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά λωρίδα υφάσματος πάνω από τις κλείδες, που θυμίζει σάλι. Έτσι, δεν θα χρειαστείτε κασκόλ ή σάλι με τον χιτώνα. Τα μανίκια είναι μακριά, χωρίς δυνατότητα αναδίπλωσης και μανσέτες. Ωστόσο, αυτό δεν θα σας πειράξει τους χειμερινούς μήνες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον χιτώνα αντί για ένα φθινοπωρινό σακάκι και να τον δέσετε με ζώνη.

Υλικό

  • 100% βαμβάκι

Τιμή τη στιγμή της αναθεώρησης: 48,23 €

Σύνδεσμος προς τον πωλητή όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν Μακρύς χειμερινός ροζ χιτώνας με γιακά σάλι.

Εάν δεν σας κατευθύνει σε μια σελίδα με αυτό το προϊόν. Τότε είναι ήδη εξαντλημένο και παραπέμπει σε παρόμοια προϊόντα του συγκεκριμένου πωλητή.

« Προηγούμενο Κομψό μακρύ χιτώνα με βολάν σε ευχάριστο πράσινο χρώμα

Κομψό μακρύ χιτώνα με βολάν σε ευχάριστο πράσινο χρώμα

» Επόμενο Τούνικα μητρότητας και θηλασμού με μακριά μανίκια και εκτεταμένο μήκος

Τούνικα μητρότητας και θηλασμού με μακριά μανίκια και εκτεταμένο μήκος