Μακρύς χιτώνας με τσέπη σε λαδί χρώμα

Μακρύς χιτώνας με τσέπη σε λαδί χρώμα
Πράσινος χιτώνας με κοντά μανίκια
Πράσινος χιτώνας με κοντά μανίκια
Τουνίκ με ελαφρώς εκτεταμένη πλάτη
Τουνίκ με ελαφρώς εκτεταμένη πλάτη
Τούνικα με τσέπη στο στήθος
Τούνικα με τσέπη στο στήθος

Βαθμολογία επισκεπτών

VN:F [1.9.22_1171]
Ανεση
Εμφάνιση
Υλικό
Λάγνος
Τιμή
Βαθμολογία: 7.2/10

Μια μελωδία που θα σας κερδίσει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να το αποκτήσετε. Και είναι η απόδειξη ότι υπάρχει ομορφιά στην απλότητα. Αυτό το υπέροχο μοντέλο είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Ξεχωρίζει στο κόψιμο, το υλικό, το χρώμα.

Η τουνίκ T-Bar της Casa Amuk σε λαδί χρώμα θα φωτίσει το ντύσιμό σας. Ταιριάζει. Κολακεύει. Είναι εξαιρετικά άνετο. Σας διευκολύνει να δημιουργήσετε πολλές παραλλαγές μιας κομψής στολής για μια συγκεκριμένη περίσταση. Ο μονόχρωμος σχεδιασμός του το καθιστά εύκολο να συνδυαστεί με αξεσουάρ. Ο γυναικείος χιτώνας σε εκτεταμένο κόψιμο είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας και κυρίως πολύ ευχάριστο βαμβακερό υλικό. Είναι τόσο απαλό για το δέρμα, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Η τουνίκ είναι σχεδιασμένη με στρογγυλή λαιμόκοψη, κοντά μανίκια. Διαθέτει τσέπη στο στήθος μπροστά. Το μπροστινό μέρος τελειώνει με ίσιο στρίφωμα, ενώ το πίσω μέρος τελειώνει με κομψή καμάρα σε ελαφρώς παρατεταμένο μήκος. Φορέστε την τουνίκ όχι μόνο το καλοκαίρι και σίγουρα όχι μόνο μέσα σε μια εποχή. Το κόψιμο και το υλικό του το καθιστούν ένα αθάνατο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας.

Υλικό

  • βαμβάκι

Τιμή τη στιγμή της αναθεώρησης: 51,14 €

Σύνδεσμος προς τον πωλητή όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν Μακρύς χιτώνας με τσέπη σε λαδί χρώμα.

Εάν δεν σας κατευθύνει σε μια σελίδα με αυτό το προϊόν. Τότε είναι ήδη εξαντλημένο και παραπέμπει σε παρόμοια προϊόντα του συγκεκριμένου πωλητή.

« Προηγούμενο Πράσινη καλοκαιρινή τουνίκ με φλοράλ μοτίβο και ζώνη

Πράσινη καλοκαιρινή τουνίκ με φλοράλ μοτίβο και ζώνη

» Επόμενο Χαλαρή μπλούζα για γυναίκες με γεμάτο σώμα με μακριά μανίκια και ελκυστικό σχέδιο

Χαλαρή μπλούζα για γυναίκες με γεμάτο σώμα με μακριά μανίκια και ελκυστικό σχέδιο